Vergelijk aanbiedingen

 Immovadis

Naast de gebruikelijke taxatie van panden zorgen wij ook voor een extra troef speciaal gericht op te renoveren panden. Waar we bij een verkoop onze taxatie baseren op parameters als “ligging”, “oppervlakte” en “afwerking” kunnen we hierbij een werkelijke kostprijs in beeld brengen voor de verdere afwerking – renovatie om zo de klant een eindprijs voor te leggen.

Immovadis speurt naar panden die renovatie vergen en panden die geschikt zijn voor herbestemming. Wij kunnen deze op de markt aanbieden door een ontwerp-presentatie toe te voegen over verschillende mogelijkheden van herbestemming of renovatie. Dit alles gebeurt in samenspraak met gemeente of na het indienen van een stedenbouwkundig attest.

 Projectontwikkeling

Immovadis kan jou ook begeleiden bij de ontwikkeling van projecten.

Tijdens onze zoektocht naar gronden en panden op een strategische locatie voor een project, begeleiden wij zowel promotoren als particulieren en ondersteunen wij u tijdens het traject van de aankoop, via de bouwfase tot en met de verkoop of verhuur van uw project.

Desgewenst brengen wij u in contact met onze partners, zoals aannemers, architecten, etc…

Heeft u echter zelf een grond of project te koop? Aarzel dan niet om ons te contacteren, zodat wij dit kunnen voorleggen aan onze klanten.

 Team

Immovadis bestaat uit een team van BIV-makelaar (Guy Clerinx) en een profesioneel bouwkundig aannemer (Wim Lambrechts – ProMaCon bv) gespecialiseerd in renovatie van woningen, appartementen, winkel en kantoorinrichting.

Door deze samenwerking kunnen we op het vlak van bouwkundigheid een meerwaarde toevoegen aan het gebruikelijk takenpakket van een standaard makelaar. Als klant krijgt u deze deskundige meerwaarde automatisch bij onze dienstverlening.

 Werking

In eerste plaats vinden we dat elke pand, project uniek is. Daarom zoeken we naar de beste mogelijkheden om uw pand in de markt te plaatsen tegen de juiste prijs gericht op de juiste doelgroep.

Ondanks de persoonlijke aanpak van uw dossierbeheer, heeft iedereen binnen ImmoVadis toegang tot uw verkoopdossier en kunnen we een vlotte en flexibele samenwerking aanbieden.

 Doel

Een woord is een woord, wij staan klaar voor onze klanten en u kan op ons rekenen. Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een goede service op maat.

Wij ontlasten u van de stress, kopzorgen en de emotionele waarde die bij de verkoop van een woning komt kijken.

Wij werken volgens de formule van No Cure No Pay