Vergelijk aanbiedingen

 Immovadis

Naast de gebruikelijke taxatie van panden zorgen wij ook voor een extra troef speciaal gericht op te renoveren panden. Waar we bij een verkoop onze taxatie baseren op parameters als “ligging”, “oppervlakte” en “afwerking” kunnen we hierbij een werkelijke kostprijs in beeld brengen voor de verdere afwerking – renovatie om zo de klant een eindprijs voor te leggen.

Immovadis is  op zoek naar panden waar renovatie nodig is en panden die als herbestemming gebruikt kunnen worden.  Wij kunnen deze op de markt aanbieden door een ontwerp-presentatie toe te voegen over verschillende mogelijkheden van  herbestemming of renovatie. Dit alles gebeurd in samenspraak met gemeente of na het indienen van een stedenbouwkundig attest.

 Team

Immovadis bestaat uit een team van BIV-makelaar (Yannick Crommen ) en  een profesioneel bouwkundig aannemer (Wim Lambrechts-Promacon bvba)  gespecialiseerd in renovatie van woningen , winkel en kantoorinrichting.

Door deze samenwerking kunnen we op het vlak van bouwkundigheid een meerwaarde toevoegen aan het gebruikelijk takenpakket van een standaard makelaar. Als klant krijgt u deze deskundige meerwaarde automatisch bij onze dienstverlening.

 Werking

In eerste plaats vinden we dat elke pand, project uniek is. Daarom zoeken we naar de beste mogelijkheden om uw pand in de markt te plaatsen tegen de juiste prijs gericht op de juiste doelgroep.

Ondanks een persoonlijke aanpak heeft ieder van ons volledige kennis  over uw verkoopdossier en kunnen we een vlotte en flexibele samenwerking aanbieden

 Doel

Een woord is een woord, wij staan klaar voor onze klanten en u kan op ons rekenen.  Wij luisteren naar uw wensen en zorgen voor een goede service op maat.

Wij ontlasten u van de stress, kopzorgen en de emotionele waarde die bij de verkoop van een woning komt kijken.

Wij werken volgens de formule van No Cure No Pay